SPORT

27.11.2019

ZÁPASY 100 LET SOKOLA:
AC Sparta Praha stará garda vs SK Sokol Statenice

Střely na bránu: 10 střel měla Sparta Praha, Statenice měly 19 střel.

Na malém hřišti se v sobotu 12.10. hrálo fotbalové utkání, které mělo dohromady 14 hráčů tedy 7 na 7. První gól střelili hráči Sparty hned v druhé minutě utkání. Gól padnul z první střely na bránu. Sparta střelila po 5 min. další gól. Hned, jak se rozehrálo střelila Sparta třetí gól. Fotbal se hrál nahoru dolu. Stateničtí fotbalisté hodně často drželi míč. Sparta dělala rychlé protiútoky. Po prvním poločase Stateničtí fotbalisté prohrávali 3 x 0. Na úvod 2. poločasu dala Sparta čtvrtý gól. Statenice se snažily dát gól, ale zkušenější tým dobře bránil. Fotbal se hrál stejně jako v prvním poločase. Na konci zápasu se nastřelila první tyčka. Statenice prohrály 4x0.

TJ Sokol Statenice stará garda vs TJ Sokol Tuchoměřice stará garda.

Střely : Statenice střelily 15 střel x Tuchoměřice střelily 15 střel.

Na velkém hřišti se hrál dne 12.10. fotbalový zápas. Od začátku hry se hrálo nahoru dolu,po 8 minutách měli hráči Tuchoměřic penaltu, kterou v klidu proměnili. Držení míče měli hlavně stateničtí hráči. Dokonce měli i více střel. Fotbal se hrál hlavně u středového kruhu. Po 20 min. daly Tuchoměřice druhý gól, akce vznikla po obehrání brankáře. Hráč snadno vystřelil do prázdné brány. Fotbal se hrál hlavně na na tuchoměřické straně hřiště. První poločas Tuchoměřice snadno vyhrály 2 x 0. Druhý poločas: hra byla znovu zaměřena uprostřed hřiště. Statenice zase ostřelovaly bránu Tuchoměřic. Statenice po 15 min. daly gól. Statenice se snažily vyrovnat, ale Tuchoměřice dobře bránily a střelily ještě 3 góly. Zápas skončil 5 x 1 pro Tuchoměřice.

Článek fotbal Statenice ze dne 27. 10. 2019

Statenice vs. Rudná B

Zápas se uskutečnil 27.10. v 14:30 hod. Na začátku zápasu se dařilo spíše Statenicím, ale jejich střely neohrožovaly branku soupeře. Ve 12. minutě střelily Statenice první gól. Často hráči obou týmů stříleli rohy, většina z nich byla odhlavičkovány soupeřem. Ve 45. minutě střelila Rudná první gól z přímého kopu. Druhý poločas: Atraktivněji vstoupila do zápasu Rudná. Zápas se hrál na obou stranách. V 60. minutě střelila Rudná druhý gól. Po dvou minutách střelila Rudná třetí gól. Hrálo se spíše na půlce Rudné. Statenice měly mnoho šancí, ale gól daly až v 82. minutě z rohového kopu na 2:3. V 86. minutě byla první a jediná penalta v zápase pro Statenice, kterou Statenice proměnily. Brankář Rudné si šáhl na míč ale střela byla prudší. Zápas tedy skončil nerozhodně 3:3.

napsal Šimon Petříček